Wij bieden diverse behandelingen aan, zie hieronder de mogelijkheden:

 • Sportmassage:

  Een sportmassage is een massagevorm die gericht is op het stimuleren van de doorbloedingen. Door middel van een sportmassage zorg je ervoor dat afvalstoffen in je spieren sneller worden afgevoerd. Hier bevorder je het herstel mee van je spieren en lichaam.  De redenen om voor een sportmassage te kiezen kan zijn: na een flinke inspanning, ter voorkoming van blessures en behandeling bij blessures.

  Kosten:
  30 minuten – €25
  60 minuten- €40

 • Bamboe massage:

  Bamboe massage is een massagevorm waarbij gebruik word gemaakt van bamboestokken. Deze vormen een verlengstuk van de handen van de masseur, waardoor er een ander soort druk uitgeoefend kan worden. De redenen om voor een bamboe massage te kiezen kan zijn: veel rugklachten of veel spierspanningen/knopen. 

  Kosten:
  30 minuten – €25
  60 minuten- €40

 • Hotstone massage:

  Een hotstone massage is een massagevorm waarbij gebruik word gemaakt van warme stenen. Dit zijn speciale basaltstenen die tot ongeveer 45 graden worden opgewarmd. Door de warmte van de stenen kan een diepere ontspanning bereikt worden. De redenen om voor een hotstone massage te kiezen kan zijn: (spier)spanningen, stress en gewrichtsproblemen.

  Kosten:
  30 minuten- €25
  60 minuten- € 40

 • Ontspanningsmassage:

  Een ontspanningsmassage is een van meest bekende massagevormen. Het idee achter deze massage is dat lichaam en geest tot rust komen. Het tempo en de druk liggen lager tijdens deze massage waardoor er meer ontspanning en rust word ervaren. De redenen om voor een ontspannings massage te kiezen kan zijn: spanningen, stress en het willen ervaren van rust en ontspanning.

  Kosten:
  30 minuten- €25
  60 minuten- €40

 • EasyTaping:

  EasyTaping is een funcionele tape die effectiviteit bied en snelle resultaten. Door middel van taping word een blessure ondersteund, waardoor deze sneller kan genezen. De redenen om voor EasyTaping te kiezen zijn vooral blessures.

  Kosten:
  €5 per keer

 • Afslank massage:

  De afslank massage is een massagevorm waarbij er diep in de onderliggende huidstructuren gemasseerd word. De massage is zeker niet pijnloos! De massage word altijd afgesloten met een chocoladepakking. Deze werkt ontspannend, vet afdrijvend en verzachtend voor de huid. De redenen om voor een afslankmassage te kiezen zijn: cellulite en centimeters verliezen.

  Kosten:
   Voor een kuur van 10 keer inclusief pakking – €200

 • Handreflex massage:

 Handreflex massage is een massagevorm waarbij men uitgaat van het principe dat op de handen reflexzones liggen die corresponderen met organen, klieren, gewrichten en andere delen van het lichaam. Door massage van deze zones kunnen blokkades worden opgeheven en hierdoor komt het lichaam weer in balans. De redenen om voor een handreflex massage te kiezen zijn: stress, hoofdpijn/migraine, reuma, darmklachten, menstruatieklachten, hormonale klachten en vermoeidheid.

Kosten:
30 minuten- €25
60 minuten- €40